Win4led op de Municipalia-beurs

Win4led

Beste lezers en klanten van Win4led, we zijn verheugd om aan te kondigen dat we zullen deelnemen aan de Municipalia-beurs, die op 20 en 21 april gehouden zal worden in de Wex te Marche-en-Famenne. Deze beurs is een niet te missen evenement voor actoren uit zowel de publieke als de private sector, en we kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!

Municipalia is een toonaangevende professionele beurs in België, gericht op lokale overheden en bedrijven. De infrastructuur werkt op het gebied van stedenbouw, milieu, energie en duurzame mobiliteit. 

Deze tweejaarlijkse bijeenkomst biedt exposanten en bezoekers een uniek platform om te discussiëren over best practices. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de nieuwste innovaties te ontdekken en sterke partnerschappen te smeden.

Deelname aan deze beurs is een waardevolle kans voor Win4led, specialisten in LED-verlichtingsoplossingen en energie-efficiëntie. Onze aanwezigheid op dit evenement stelt ons in staat om de behoeften van lokale gemeenschappen beter te begrijpen en ons assortiment van op hun uitdagingen afgestemde producten en diensten te presenteren.

Door ons te ontmoeten op de Municipalia-beurs kunt u:

  • Ontdek onze innovatieve, ecologische en economische LED-verlichtingsoplossingen. Ze zijn aangepast aan de behoeften van gemeenten, openbare ruimtes en sportinfrastructuur.
  • In gesprek gaan met ons team van professionals, die graag al uw vragen zullen beantwoorden. Daarnaast adviseren wij u graag over de beste verlichtingsoplossingen voor uw project.
  • Profiteren van speciale aanbiedingen en exclusieve promoties voor bezoekers van de beurs.
  • Contacten leggen met andere actoren in de sector en uw ervaringen en ideeën delen om een duurzamere toekomst op te bouwen.

Mis deze unieke kans niet om ons te ontmoeten en meer te leren over onze LED-verlichtingsoplossingen! 

Win4led op de Municipalia-beurs; wij verwelkomen u graag op 20 en 21 april in de Wex van Marche-en-Famenne, voor een gezamenlijke en verrijkende ervaring.

Voor meer informatie over de Municipalia-beurs en om uw bezoek te plannen, kunt u terecht op hun website: www.municipalia.be

We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten!

Het Win4led-team

Win4led op de Municipalia-beurs
Vraag advies aan

Voor alle vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier. Onze klantenservice zal met plezier reageren.

Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.