Sporthal Verlichting

Win4led

Uw sporthal verlichting

Heeft u verlichting nodig voor uw sporthal? Als onderdeel van onze vele sportverlichtingsdiensten bieden wij verlichting voor sporthallen aan. Veel trainingen vinden plaats in een sporthal en het licht moet geschikt zijn.

Dit zal de kwaliteit van de training en de prestaties van de atleten beïnvloeden. Met een professionele aanpak zullen onze experts u graag adviseren. Bij een projectaanvraag zullen onze experts deze zorgvuldig bestuderen.

We voeren uitgebreide Dialux 3D-studies uit waarmee u het project kunt visualiseren. Bovendien schatten we aanzienlijke verlichtingsbesparingen voor u in. Eenmaal onze studie afgerond, kunnen we deze aan u voorleggen. Onze partners zullen met plezier de volledige installatie uitvoeren!

Sporthal Verlichting
Onze expertise
Sporthal Verlichting

Flexibiliteit in ontwerp

Onze sporthalverlichtingsoplossingen passen zich perfect aan alle ontwerpaanvragen aan. We tonen grote flexibiliteit in ontwerp in zowel onze als uw projecten.

Naast geschikte verlichting voor de sporthal, kunnen onze LED-producten dynamische en kleurrijke effecten creëren. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde sfeer tijdens sportevenementen.

Daarnaast kan tijdens een wedstrijd de verlichting worden geprogrammeerd om van kleur te veranderen. Hiermee kunt u visuele effecten creëren voor het aanwezige publiek.

Regelgeving sporthal verlichting

Bezorgd over de naleving van de huidige normen en voorschriften? Win4led verbindt zich ertoe deze na te leven om uw sportverlichting te waarborgen, wat deze ook mag zijn.

Uw veiligheid is onze veiligheid; we nemen alle nodige maatregelen om aan deze normen te voldoen. We nodigen u uit om kennis te nemen van de geldende normen in PDF-formaat.

Deze zijn beschikbaar op uw verzoek via onze contactsectie..

Sporthal Verlichting
Sporthal Verlichting
Sporthal Verlichting

Contacteer ons

Wenst u een persoonlijke studie voor uw Sporthal Verlichting? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier,Een expert zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot snel met het Win4led team!

Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.