Uw partner Win4led

Welkom bij Win4led, uw bevoorrechte partner voor al uw verlichtingsprojecten. Als specialist in innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen, zetten we onze expertise en passie in voor uw behoeften, of het nu gaat om sport-, residentiële of professionele verlichting.

Ontdek onze catalogus "LIGHT4YOO" en profiteer van ons ervaren en responsief team om uw verlichtingsprojecten te realiseren. Vertrouw op Win4led en verlicht uw wereld met duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Win4led
Win4led

Ons bedrijf

Win4led, uw verlichtingsspecialist.

Win4led is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in verlichtingsadvies en levering van verlichtingsmateriaal. Voorheen gevestigd in de gemeente Jalhay in Tiège, heeft Win4led een transformatie ondergaan en is nu gevestigd in Luik.

We hebben ervoor gekozen om onze nieuwe locatie daar te vestigen, inclusief kantoren, een showroom en een grotere opslagruimte om u nog beter van dienst te zijn.

Met een ervaren team van verlichtingsexperts en materiaalleveranciers heeft Win4led zich snel onderscheiden in de sector. Door de jaren heen is sportverlichting een belangrijk ontwikkelingsgebied voor het bedrijf geworden.

In mei 2022 lanceerde Win4led zijn catalogus "LIGHT4YOO" om alle elektriciens te ondersteunen bij hun verlichtingsprojecten, en biedt zo een compleet gamma oplossingen aangepast aan hun behoeften.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie of projecten. Wij helpen u graag verder met uw verlichtingsprojecten.

Professionele LED-verlichting

Onze Sterke Punten

Expertise, reactievermogen, beheersing van Dialux EVO, diepgaande kennis en gebruiksvriendelijkheid zijn enkele van onze onderscheidende kwaliteiten.

Onze kennis van Dialux en Dialux Evo stelt ons in staat om concrete verlichtingsprojecten te realiseren die trouw zijn aan de werkelijkheid.

Dankzij ons deskundig advies en onze ervaring met verlichtingsmateriaal kunnen we het ideale compromis vinden voor een scala aan projecten, rekening houdend met de specifieke behoeften van elk:

In de sector van de LED-sportverlichting heeft Win4led zich gevestigd als de onbetwiste leider in Wallonië.

We zijn voortdurend op zoek naar technologische innovaties om onze klanten de meest efficiënte en hoogwaardige producten te bieden.

Onze partners

Onze Catalogus

Win4led presenteert zijn catalogus "Light4yoo": ontdek hem nu hier en profiteer van ons beste materiaal om al uw verlichtingsprojecten te voltooien.

Ons team

Alexandre Dauvister

Zaakvoerder Beheerder

Vincent Delahaut

Sportverlichting/Architecturale Verlichting Specialist

Najim Akoudad

Zaakvoerder

Stephane Van Meir

Technisch Verkoper

Melissa Cansse

Boekhouding – Secretariaat

Alexandre Dauvister

Alexandre Dauvister

Zaakvoerder Beheerder

Nous contacter:

Vincent Delahaut

Vincent Delahaut

Sportverlichting/Architecturale Verlichting Specialist

Nous contacter:

Najim Akoudad

Najim Akoudad

Zaakvoerder

Nous contacter:

Stéphane Van Meir - Win4led

Stephane Van Meir

Technisch Verkoper

Nous contacter:

Melissa Cansse

Melissa Cansse

Comptabilité – secrétariat

Nous contacter:

Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.