Tennisveldverlichting

Win4led

Op maat gemaakte verlichting

Vertrouw op ons voor uw tennisveldverlichting! Win4led is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte verlichting voor tennisvelden, met respect voor de normen die zijn opgelegd door de sportfederaties.

Bovendien zijn we ons bewust van het belang van een accreditatie voor uw instelling. We werken ijverig om uw spelers de beste trainingsomstandigheden te bieden.

We beginnen met het uitvoeren van een Dialux 3D-studie voordat we iets installeren. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig te bepalen hoeveel licht nodig is voor optimale verlichting op uw veld. Bovendien zijn we toegewijd om uw hele project te bestuderen en de besparingen op verlichtingskosten te schatten die u zou kunnen realiseren.

Tennisveldverlichting
Onze expertise
Tennisveldverlichting

Economische en ecologische aspecten

Het is essentieel om de economische en ecologische aspecten te overwegen bij de overstap naar LED-lampen voor uw sportclub. Win4led helpt u met het maken van een nauwkeurige simulatie die de besparingen en afschrijvingen laat zien die u zou kunnen bereiken. Hierdoor kunt u superieure tennisveldverlichting aanbieden.

We zijn vastbesloten om u te helpen aanzienlijke besparingen te realiseren door uw onderhoudskosten te verlagen en tegelijkertijd betere en uniforme verlichting te bieden, zonder verblinding.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u gedurende uw hele project te begeleiden.

Regelgeving van de tennisfederatie

Geïnteresseerd in een tennisveldverlichtingsproject? U kunt contact opnemen met een van onze experts door ons contactformulier in te vullen.Wij zullen u de geldende normen in PDF-formaat toesturen.
Tennisveldverlichting

Contacteer ons

Wenst u een persoonlijke studie voor uw Tennisbaan? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier,Een expert zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot snel met het Win4led team!

Vraag advies aan

Voor alle vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier. Onze klantenservice zal met plezier reageren.
Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.