LED-verlichting Openbare Diensten

Win4led

Op maat gemaakte LED-verlichting voor allerlei soorten projecten

Win4led begeleidt u bij het creëren van gepersonaliseerde LED-verlichtingsconcepten voor openbare diensten, zoals:
Dankzij grondige lichtstudies bieden we oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
Onze expertise
LED-verlichting Openbare Diensten

De kunst van architecturale en buitenverlichting

Breng de architecturale details van uw gebouwen, parken en standbeelden tot leven dankzij onze expertise in architecturale en buitenverlichting. Bij Win4led creëren we een unieke sfeer door middel van goed ontworpen en beheerste verlichting.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op gespecialiseerde merken zoals Griven en Lumenpulse. Ze bieden een complete reeks hoogwaardige armaturen om aan uw behoeften op het gebied van buiten- en architecturale verlichting te voldoen. Of u nu de gevel van een historisch gebouw wilt accentueren, een sprookjesachtige sfeer in een park wilt creëren, of de contouren van een sculptuur wilt benadrukken, onze teams kunnen u de beste opties adviseren voor een esthetisch en functioneel resultaat.

Daarnaast bieden we geavanceerde lichtmanagementsystemen aan, zoals het DMX-protocol. Dit besturingssysteem maakt het mogelijk om de verschillende verlichtingselementen op een gecentraliseerde manier aan te sturen en te coördineren. Dit biedt een ongekende flexibiliteit en creativiteit. Dankzij DMX is het mogelijk om de lichtintensiteit te moduleren, de kleuren te variëren, dynamische lichtscenario's te creëren en lichtsequenties te programmeren.

3D-simulatie en keuze van partnermerken

Met behulp van het Dialux Evo-tool maakt Win4led 3D-weergaven van het licht om een beter beeld te krijgen van de uiteindelijke verlichtingsresultaten. We werken met een brede selectie van partnermerken zoals Trio Lighting, Lucide, Idtolight, Selene, Elesi, Leds-C4, Molto-Luce, Exenia, Feilo Sylvania, SLV, Lucide, Castaldi, Kreon, Indigo, Delta Electronics, en Stopled om u kwaliteitsproducten te garanderen.

Bovendien is Win4led er trots op belangrijke partners te hebben zoals Infrabel, gemeenten, athenea en klinieken. Wij bedanken hen voor hun vertrouwen en samenwerking.

LED-verlichting Openbare Diensten

Contacteer ons

Wilt u een offerte of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier,Een expert zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot snel met het Win4led team!
Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.