Industriële LED-verlichting

Win4led

Aangepaste LED-verlichting voor industrie en fabrieken

Kies voor industriële LED-verlichting met ons team! Win4led begeleidt u bij het selecteren van de meest efficiënte en economische producten voor elke bedrijfssector. Wij komen ter plaatse voor een diagnostisch onderzoek.

We meten de bestaande verlichting en nemen de benodigde afmetingen als u niet over DWG-plannen beschikt. Hierdoor kunnen we een LED-verlichtingsstudie uitvoeren met behulp van Dialux. Dit zal helpen bepalen welk wattage voor uw armaturen nodig is.

Onze expertise
Industriële LED-verlichting

Economie en ecologie ten dienste van uw industriële verlichting

We zullen een geschikt budget voorstellen en uw rendement op investering schatten om uw project tot een goed einde te brengen. Indien nodig kunnen we partners aanbevelen voor de installatie van uw professionele LED-verlichting.

We garanderen snelle levering, kwaliteitsproducten en betrouwbaarheid die voldoen aan de vereiste normen.

Onder onze industriële partners rekenen we FN Herstal, Nomacorc, Technifutur, Engie, TNT, Radermacker en vele anderen die ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Regelgeving van industriële verlichting

Industriële verlichting wordt vaak verwaarloosd, maar is net zo cruciaal als huishoudelijke of andere verlichting. Onze LED-oplossingen bieden u visueel comfort en energiebesparing. Hoe vaak hebben we niet slecht verlichte opslaggangen gezien, waardoor het lezen van labels moeilijk is, of gebieden die onnodig verlicht zijn bij afwezigheid van frequent verkeer?

Onze LED-oplossingen en intelligente lichtbeheersystemen stellen u in staat om het beheer van uw ruimtes te optimaliseren.

Visueel comfort op uw werkplek is van het grootste belang. Onvoldoende verlichting kan leiden tot gezichtsproblemen, bij onderbelichting of overbelichting. Daarom is het essentieel om armaturen te gebruiken die zijn aangepast aan uw professionele omgeving.

In dit verband gebruiken we LED-armaturen die technologisch geavanceerd zijn op het gebied van efficiëntie, energiebesparing en anti-schittering.

Industriële LED-verlichting

Contacteer ons

Wilt u een offerte of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier,Een expert zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot snel met het Win4led team!
Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.