Sportverlichting – Led4Sport

Win4led

Professionals in de Sportsector - Led4Sport: Gespecialiseerde LED-verlichting

Kies voor Led4Sport, uw betrouwbare partner op het gebied van LED-sportverlichting. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaand begrip van de uitdagingen die kunnen optreden tijdens installatiewerkzaamheden.

Wij begeleiden u bij het selecteren van LED-verlichtingsproducten die perfect passen bij uw sportfaciliteiten en bieden persoonlijk advies op basis van uw specifieke behoeften.

Wij verzorgen uw sportverlichtingsinstallatie:

Onze expertise

Dialux Studie - Conformiteitsgarantie aan normen

We voeren een Dialux-studie (fotometrische studie) uit om te voldoen aan de verschillende normen die worden gesteld door sportfederaties. De uniformiteit van de verlichting, het gemiddelde luxniveau op de grond en de verblindingindex UGR zijn essentiële parameters om rekening mee te houden. 

Verlichting is essentieel voor sport van hoge kwaliteit. Veel sportcentra zijn echter uitgerust met energieverslindende armaturen die vervangen moeten worden. Elke federatie stelt haar eigen technische eisen aan de verlichting van haar faciliteiten. Win4led is partner van meerdere gerenommeerde professionele merken in de sportwereld vanwege hun technische en energetische eisen.

Energiebesparing

Door onze professionele ervaring in het veld bieden wij oplossingen die energiebesparing mogelijk maken. We garanderen de beste keuze van schijnwerpers met een lichtkwaliteit die superieur is aan uw bestaande verlichting. 

Dit garandeert daadwerkelijke besparingen dankzij dit type installaties. We verminderen inderdaad het aantal schijnwerpers, wat resulteert in lagere kosten. Dit zorgt voor verlichting van hoge kwaliteit die voldoet aan de geldende normen. 

Sportverlichting – Led4Sport

Hoogwaardige verlichting

Win4led biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen om te voldoen aan de behoeften van alle sportfaciliteiten. Dankzij onze expertise en knowhow kunnen wij hoogwaardige, energiezuinige, duurzame en milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen bieden. Onze armaturen zijn ontworpen om een uniforme verlichting en optimale weergave voor atleten en toeschouwers te garanderen. 

Vraag advies aan

Voor alle vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier. Onze klantenservice zal met plezier reageren.
Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.