SLV

Win4led

SLVonderscheidt zich in de wereld van verlichting met zijn uitgebreide assortiment aan technische en functionele oplossingen. We zijn verheugd om samen te werken met SLV. Dit merk voldoet nauwkeurig aan de eisen van professionals en particulieren op het gebied van verlichting. Vertrouw op SLV met meer dan 35 jaar ervaring.

Het Verhaal

SLV, opgericht in Duitsland en met een opmerkelijke aanwezigheid in België, is een merk dat flexibiliteit en snelheid als zijn kernwaarden heeft. Met een productbeschikbaarheid van 98% en een garantie van 5 jaar, zorgt het niet alleen voor een verscheidenheid aan producten, maar ook voor een betrouwbaarheid die het bekend heeft gemaakt in verschillende Europese landen.

De producten

Verlichtingsoplossingen

  • Ingebouwde Verlichting: Ontdek een brede keuze aan ontwerpen voor uw verschillende ruimtes.
  • Rails & Projectoren: Ideaal voor een complete binnenverlichting.
  • Buitenverlichting: Verschillende ontwerpen om uw buitenruimte op maat te creëren.

De voordelen van werken met SLV

  • Ervaring: Meer dan drie decennia ervaring in de verlichtingssector.
  • Snelheid: Opmerkelijke leveringsprestaties met een zeer hoge productbeschikbaarheid.
  • Garantie: 5 jaar garantie op de producten, wat getuigt van hun vertrouwen in de duurzaamheid van hun verlichtingsoplossingen.

Naast het verlichten van uw ruimtes, biedt SLV u esthetische verlichtingsoplossingen met een passend design. Bovendien biedt het merk SLV armaturen met geavanceerde technologieën om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Hun doel is om u een optimale en complete verlichting te bieden voor uw talrijke installaties, hoeveel er ook zijn.

SLV en Win4LED: een stralend partnerschap

Door samen te werken met SLV, opent Win4LED de deuren naar een wereld waarin elke ruimte wordt gewaardeerd en elk lichtarmatuur zijn volledige betekenis krijgt. Samen begeleiden we u in een traject waarin licht uw ruimtes herdefinieert, sferen creëert die in harmonie zijn met uw behoeften en stijl.

SLV
Vraag advies aan

Voor alle vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier. Onze klantenservice zal met plezier reageren.

Win4led – Etude d'éclairage Led
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.